20110316

☆ And the winner is ☆

Så er det endelig blevet tid til at afsløre hvad projekt multisnor er blevet til.... Tak for de fantastisk 'mange' gæt I alle er kommet med :-) Lise og Anette I er sku dejlige..... Og ret heldigt at I bor sammen, for I gættede begge rigtigt. JUBIII HURRAAA!!!!!
Altså Lise gættede det først, så hun er jo nok mest vinderen, men måske hun vil dele flødebollerne med dig, Anette eller spise dem for næsen af dig. TILLYKKE ❤6 kommentarer:

 1. Jubiiiiiii jeg vandt. Og jeg vil med glæde dele bollerne med Anette!! TAK. Og rigtig flot resultat må jeg sige.

  SvarSlet
 2. Jubi jaaahh du vandt søde Lise.... Tillykke og godt du vil dele med Anette :-) Snart flødeboller på vej til dig/jer :-) Knus til dig sveske!

  SvarSlet
 3. Jubiii, flødeboller! Jeg glæder mig til dem (tak fordi du vil dele, Lise). Men du leverer dem personligt, ikke Sara?! ;) Flødebollefest på Nørrebronx!

  SvarSlet
 4. Ja Lise er sød :-) Men bare vent til hun ser dem, så får du ikke nogen. Haps så er de spist :-) Hihi!! Åhh jeg gad godt at levere dem in person.... Men så bliver de ski vidst lidt tøre og kedelige. Kig efter postbudet en af dagene :-)
  Knus til jer tøser!

  SvarSlet
 5. Ajjj har du virkelig sent nogen. Du er søød. Dejligt med sådan en konkurrence!!

  SvarSlet
 6. Jep så er flødebollerne på vej til dig/jer :-) Håber de kommer nogenlunde hele frem ellers må I spise dem med ske eller noget :-) Nyd dem nu.... I har fortjent dem!!!!!
  Go' weekend piger ❤

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...