20110316

☆ Madklub de ekstra lux ☆

Blev lokket i TOTAL fordærv med madklubben igår...
Dagen startede i den rigtige retning med det mad gulerødder osv, som jeg gerne skal have på kuren, men dagen tog en yderst skarp og slem (læs: smagte sørme godt og resulterede i lidt kvalme) vending.
Fie og jeg var nede i byen og shoppede lidt rundt. Vi skulle aldrig være kommet forbi Salling bageren. De smider trøfler og andet godt lige i nakken på én.... Og næ nej vi kunne da ikke nøjes med én trøffel hver, nej vi (eller rettere 'jeg' tror jeg vidst det var) skulle da også ha' en kokossnitte og så var der tre trøfler for 20,- kr, godt tilbud det tager vi :-/
Men aftensmad skulle der jo også til og det var en lækker omgang med alt det lækre dertil hører. Og ikke hel' så usund, bortset fra den smeltede mozarella, feta og rødvin. Halleluja for den kur igår....

Kagebord til fire...


Smukke blomster. Fie bor bare SÅ skønt!


Der var også noget grønt.... At kigge på ;-) Arhh vi fik faktisk ananas til dessert.


Lækker mad.... Det er noget af mit yndlings mad. Der var også wraps til og kylling med rødpesto og smeltet mozarella på. Haps!!
Fie med den smukke mave.... Bettepigen kommer hel' klart ud d. 8 eller 11 april. Hun er sat til d. 3, men vi har lavet en lille konkurrence om hvem der gætter den rigtige dag. Man vinder 150 kr, som enten går til pizza til Fie og Torben når hun har født eller en gave til bettepigen.


Snik snak snik snak....

2 kommentarer:

  1. Mette Kundal Jensenonsdag, 16 marts, 2011

    Bettepigen kommer helt sikkert ud den 7. eller 12. april:-)

    SvarSlet
  2. Ej du er hel' gal på den :-) I'm gonna wi'in.... La la la la laaahhh!!!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...