20110316

☆ Hårvask ☆

Jeg er gået igang med projekt 'vask kun dit hår hver anden dag'. Det er virkelig svært for mig, da jeg har vænnet mit hår så meget til at blive vasket hver dag, at det er træls fedtet tidligt på anden dagen. Nu prøver jeg først at vaske håret imorgen. Har det bare ikke godt med det. Går I så i bad med badehætte?!?!
Er der nogen af jer der har erfaring med en tørshampoo, som var rigtig go og gerne til en rimelig pris???
3 kommentarer:

 1. jeg kender det godt! men jeg forsøger også at vaske mit hver anden dag. dog uden badehætte - plejer bare at sætte det op i en hestehale eller sån'

  SvarSlet
 2. Jeg tog den også bare med håret sat op idag....det gik fint ;-)
  Håber ikke det tager vild lang tid for håret at vende sig til det!!!

  SvarSlet
 3. Spændende med projektet! Engang i folkeskolen (det er jo faktisk 10 år siden efterhånden, hmm) vaskede jeg hår hver dag, og mit hår blev helt umuligt af det. Så begyndte jeg at nøjes med hver anden dag, og i starten var det forfærdeligt, mit hår var jo fedtet allerede om aftenen på førstedagen. Men efter lidt tid kørte det og gør det stadig. Men jeg skyller håret grundigt med bruseren de dage, hvor jeg ikke vasker det, og hvis det er lidt fedtet på andendagen tørrer jeg det med hårtøreren, det tager det værste. Tørshampoo har jeg aldrig prøvet, men jeg ville gerne, så hvis du finder en favorit må du gerne fortælle om det :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...