20110331

☆ Gode sager på Trøjborg ☆

Jeg lovede tidligere idag, at vise den billige 35,- kroners brunch Cafe Ziggy på Trøjborg har fra kl 9.00-11.00 alle hverdage. Der er friskbagt franskbrød og rugbrød, æg, ost, pålægschokolade, marmelade, lun leverpostej og frugt. Synes det er virkelig fint til den pris...
Det er måske lidt svært at se på billedet, men håber I får en fornemmelse af det :-)Et andet dejlig, skønt madsted der lige er åbnet på Trøjborg er Anettes sandwich. Jeg synes det er nogle lækre grove og sunde sandwichs de laver...❤ madeBYbrink

4 kommentarer:

 1. Jeg har tit overvejet at skulle derned, men det er aldrig blevet til noget, fordi det kun er der i hverdagene. Men nu er min kæreste flyttet til Århus, og måske tager vi derned i morgen. Vi bor også på Trøjborg :)

  SvarSlet
 2. Eii hvor sjovt du også bor her på skønne Trøjborg :-) Elsker at bo her.
  Det er da bare med at smutte en tur på Ziggy hvis I har mulighed for det imorgen. Der er altid ret mange mennesker...
  Håber I får en hyggelig brunch :-)

  SvarSlet
 3. Ja, jeg synes også det var lidt sjovt at du bor her :) Vi var på cafe Ziggy for at spise i sidste uge (for anden gang), og jeg har lige fået is fra der der butik over for for første gang. Jeg har været ret dårlig til at bruge Tøjborg selvom jeg har boet her i tre år nu.

  SvarSlet
 4. Ummm Dolce vita er en al' for lækker isbar... Farligt at den ligger så tæt på :-)
  Du må endelig prøve Metropol biffen nede af Tordenskjoldsgade... Jeg har arbejdet derned, som studiejob, de sidst år. Det er en skøn lille biks. Så kan du også se lidt flere film ;-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...