20110331

☆ Kom til at afsløre det.... ☆

Go'morgen smukke mennesker.
Er lige vågnet og sikke da en regnvejrsdag det er idag. Det passer mig faktisk meget godt, for om en times tid skal jeg mødes med Camilla til brunch på Ziggy. Hvis I har lyst til en billig morgenmad, så har Ziggy et hel' fint tilbud til 35,- kr. Jeg tager et billede af morgenbordet når jeg kommer derop, så kan du se om det er noget der frister.
Ellers skal dagen gå med at sende de ugentlige ansøgninger (&hvis#der@bare%var€nogle¥spændende>jobs....argh) og så bliver det nok også til lidt syning. Det er jo sådan en dejlig måde at slappe af på og når solen ikke skinner mig i øjnene, frister det ikke at komme ud.

Som overskriften siger.....
Så er min barselsgave til min kusine blevet afsløret af min kære kæreste, (ved en fejl, men det da heller ikke til at finde ud af hvilken gravid veninde det er til- Louise, Fie, Camilla eller Sophie!?!? Han er tilgivet) så nu kan jeg vidst godt afsløre det til jer også. Synes resultatet er blevet rigtig godt og håber nu at bettepigen, som Louise skal ha', kan komme til at ligge rigtig godt og blødt...❤ madeBYbrink

2 kommentarer:

 1. Bettepigen kommer til at ELSKE det - og dejligt at Henrik afslørede det, tænk hvis jeg skulle gå i uvidenhed en hel måned endnu ;)Jeg troede du skulle rydde op idag??? Husk nu, ansøgninger først - derefter hygge ved symaskinen (skal siges sådan rigtig "mor-agtigt" ha ha)
  Knus herfra, hvor der også skal ryddes op i tøj, vaskes babytøj, syes puder etc, mon dagen har timer nok til alt det - I doubt it..

  SvarSlet
 2. Ja hva hulen, det gør jo ikke så meget at du ved det.... Så har du lidt mere at glæde dig til.
  Skal nok, skal nok lave ansøgninger... Sidder i hvert fald klar ved computeren nu. Så må vi se om der kommer noget ud af det...
  Jo skulle rydde op idag, men det render jo ingen steder... Men det gør symaskinen :-/
  Hyg dig med alle dine projekter idag, lyder hyggeligt!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...