20110318

☆ Ønsker mig en REN sponsor ☆

Tænk engang at være sponsoreret af et eller andet, baaare et eller andet. Altså jeg ville ønske at jeg var sponsoreret af det fantastiske mærke REN, som laver skønne øko produkter til ansigt, hår og kroppen. Produkterne har de dejligste dufte, som man kan bruge med god samvittighed da der efter sigende ikke er alle mulige hormonforstyrende 'farlige' stoffer i. Ønsker mig heeele det skønne sortiment der findes i REN.
Nogen der vil melde sig som min private sponsor?? Det er jo billige, SU venlige priser, så meld dig endelig... (man må godt lyve liiiiidt ik) :-/❤ madeBYbrink

8 kommentarer:

 1. Ha ha ha ja - hvis der melder sig mere end en frivillig sponsor siger du bare til. ;)

  SvarSlet
 2. Altså synes ikke rigtig at det er væltet ind med interesserede sponsorer...... Men det kommer måske?!?! Eller også skal jeg gøre lidt mere for det. Men lover jeg giver lyd fra mig hvis der pludselig skulle være nogen som frivilligt melder sig ;-)

  SvarSlet
 3. I LOVE REN! det er simpelthen så gode ting!
  Kan anbefale at købe det på den engelske hjemmeside, det er billigere og hvis man som mig sluger en body lotion om måneden, jo så er der nu alligevel en del af spare!

  KH Y

  SvarSlet
 4. Hej søde Ylle dylle dolle :-)
  Synes også at det er sååååå lækre sager... Kan godt huske at du havde en ordentlig omgang stående derhjemme... Jeg mangler virkelig ansigtscreme og øjencreme...
  Hvad hedder hjemmesiden så??? ;-)
  Møsmøs!

  SvarSlet
 5. http://www.renskincare.com/

  så simpelt er det. :-) man kan evt købe til lager der skak betales porto også. Jeg kan evt. købe det med næste gang jeg skal handle, så slipper vi for at skulle betale to gange porto, også er det jo en udemærket undskyldning for at smutte fordi Århus næste gang jeg alligevel er i Horsens.
  Kh Y

  SvarSlet
 6. Jeg kigger lige på siden senere... Fedt ja så kan vi splejse portoen Go ide og Juhu så kommer du til Aarhus :-)
  Hvordan er deres ansigts cremer? Jeg synes det er SÅ svært at finde sådanne.
  Kys til dig :-)

  SvarSlet
 7. Jeg synes de er gode, men har måtte (desværre) tænke alternatvt, da deres Ultra Moisture Day Cream ikke var fugtig nok til mit ansigt. Så der har jeg prøvet lidt forskelligt af og endte med en Kiehl. Ja det er lidt ærgleigt den ikke er øko, men indtil videre den bedste for mig.

  Men jeg tror jeg vil prøve at gå tilbage til
  Ultra Moisture Day Creamigen til sommer når det ikke er så hårdt for huden.

  også er det så smart med pumpen! så man ikke stikker fingrene ned i cremen :-)
  Møs Ylle

  SvarSlet
 8. Gomorgen snuske!!!
  Hmmm kan høre det også er lidt bøvlet for dig at finde den perfekte.... Den creme du plejer at bruge fra REN er den meget fed? Jeg må vidst ned i magasin og prøve deres cremer lidt.
  Jeg har længe gået og overvejet at købe Kiehl' ansigtsvask, men lige præcis fordi den ikke er øko, så valgte jeg noget andet.

  Ha' nu en dejlig skøn dag søde!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...