20110415

★ Har fået min private Assistent ★

Så har jeg fået Assistenten og den er ovenud fantastisk....
Der er så utrolig mange dele med maskinen, så jeg skulle lige finde ud af hvad der var hoved og hale på det hele.... Og så sprang jeg ellers ud i 'udforsk maskinen' mode :-)Pakken indeholdt følgende arsenal:
Assistent maskinen m. røreskål indeholdende dejkrog/rulle og dejskraber siddende på skålen + låg og dejskraber til håndkraft, som passer til skålens runding. (smart!!!)
Flødeskums skål+pisker.
Blender.
Kødhakker til tre størrelser.
Råkostjern.
Frugtpresser/moser.
Pastasprøjte.
Pølsesprøjte.
Kagesprøjte.
Citruspresser.

Sikke en omgang af skønne ting og sager.... Men hvor skal jeg da få plads til alt det gejl?!?! Men det er højst sandsynlig heller ikke det hele jeg får brugt, men noget af det blev da allerede afprøvet igår aftes....
Der blev lavet friskpresset juice... Umm lækker omgang! Og jeg bagte boller... Dejligt slet ikke at skulle igang med håndkraft.
Assistenten tror jeg bliver en uundværlig assistent i mit køkken... Det kørte virkelig upåklageligt og kunne uden problemer klare en brøddej til 20 boller.


Novra hvor er det bare en fed maskine, som jeg allerede er slem begejstret for.... Jeg vil i den grad anbefale den til andre, som står og vil investere i en køkkenmaskine. Inden du går ud og køber en maskine, så læs godt og grundigt om de forskellige maskiner som findes på markedet. Der er, udfra hvad jeg har læst mig til, stor forskel på hvad folk synes om især Kitchen aid'en...

Videoklip kommer her...
Der kommer en video på senere idag, der kan du se hvordan den ser ud når den ælter dej.

❤ b r i n k '

5 kommentarer:

 1. Hvad kostede den?
  Jeg bliver jo helt misundelig :)

  SvarSlet
 2. Den kostede 4800,- kr med det hele..... Mange penge på én gang, men synes alligevel at det er en ok pris med al' det gejl til :-)
  Hvis du overvejer at købe en køkkenmaskine, synes jeg i hvert fald at denne er et rigtig godt bud... Hvis du har plads i dine køkkenskabe ;-)

  SvarSlet
 3. Hvor er du helt. Er helt grøn af misundelse. Glæder mig til at se hvad den sprøjter ud...:-)

  SvarSlet
 4. Hej Vibeke.
  Føler mig også som en heldig kartoffel :-) Er spændt på at prøve alle de forskellige dele.
  Følg endelig med og se hvad jeg får kreeret med vidunderet ;-)
  Go søndag - ❤ Sarah.

  SvarSlet
 5. Hov det var lige min anden mail jeg fik logget ind på og svaret med :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...