20110523

★ Irma' kaolin ansigtsmaske ★

Jeg er vældig begejstret for Irma' Tusindfryd produkter, som ikke indeholder parfume og farvestoffer.
Dagligt bruger jeg deodoranten, flydende håndsæbe og en gang imellem ansigtsmasken. Alle delene synes jeg er rigtig gode og til en yderst overkommelig pris. De har ofte to stk for 50,-kr.

Ansigtsmasken, som jeg har været så yndig med her til aften, er med kaolin. Kaolin kaldes også Kina ler. Den er dybderensende og huden føles dejlig bagefter.

Tusindfryd produkterne findes både i ansigtscreme, skin tonic, rensemælk, læbepomade, shampoo, ja jeg kunne blive ved... Sikke et reklame indlæg jeg pludselig har fået lavet her :) Det var ikke meningen, ville jo egentlig bare ytre min begejstring over ansigtsmasken...

Jeg har endnu ikke prøvet ansigtscremerne, men de må prøves engang.
Har du prøvet andre mærker som ikke indeholder farve og parfume og al' det skidt, som kan købes til en rimelig pris?❤ b r i n k '

2 kommentarer:

  1. har du prøvet icare produkterne fra brugsen? de er ret billige og uden al det skidt. jeg har prøvet ansigtscreme og rensecreme,som er gode,lette sommerprodukter. dog kunne duften, eller mangel på samme, godt være bedre.

    SvarSlet
  2. Nej dem har jeg ikke prøvet.... Kommer ikke så tit forbi en Brugsen, tror nemlig ikke de har det i Brugsen på Trøjborg.
    Men jeg var dog i en for ikke så længe siden, hvor jeg købte de der smarte vasketaps, som du havde. :)
    Smart smart smart!!!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...