20110405

★ Done with the pirate ★

Så blev jeg færdig med pirat Kaj. Det er det første, udover firkanter, jeg har hæklet. Så der er nogle småfejl/skønhedsfejl :-) Det er skal være en gave til en af mine gravide veninder. Har bare ikke lige bestemt mig for hvem der skal belemres med den ;-)
Gad vide om modtageren ser den som 'sådan en grim lerting man tog med hjem fra formning i folkeskolen, som ens forældre var tvunget til at have stående fremme' ;-)I får lige før billedet igen :-)


❤ madeBYbrink

3 kommentarer:

 1. christine bjorn nielsenonsdag, 06 april, 2011

  noejjjj haekler du sarah?!! hvor er du go! den er sej den der piratkaj ;)

  SvarSlet
 2. Tja, jeg synes jo så lige præcis at jeg i denne sammenhæng vil minde dig om hvem det er der har en skøn lerkreation stående fremme lavet af DIG tilbage i folkeren -faktisk fandt jeg også en lerting (på loftet godt nok) lavet af DIG til MIG tilbage til Jelle-tiden såh eftersom jeg er GRAVID synes jeg bestemt at jeg/bebs er kandidat til piraten!!! Den er SUPER FIN :)

  SvarSlet
 3. Hej Chris.
  Tjooo jeg ville ønske at jeg kunne sige 'jo jeg hækler når jeg skal slappe af'..... Hmm slappe af gør jeg sku ikke når jeg hækler, men jeg prøver at kreere lidt tøjdyr til jeres søde rollinger :-) Håber jeg bliver bedre til det så jeg ikke går kold halvvejs :-)
  Imorgen har jeg strikke-klub med min svigermor. Hihi- hun er herre Go til at strikke, så hun er nok en super læremester :-)
  Ise.... Hmm jeg ved godt at du har en skøn lersag stående, som en dag bliver penge værd. Mange penge værd :-) Sejt med en på loftet også (hvad laver den forøvrigt deroppe?????), så har du jo snart en hel familie.
  Jeg skal overeje om du/I/hende ar fortjent Pirat Kaj. Han er altså fanme ikke så vild køn :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...