20110321

☆ Vase, sugaring, forårs, Hotelt dag ☆

Sikke en dejlig mandag....
Fik fat i den Bjørn Wiinblad vase jeg havde set hos genbrugsen. Den er dog gået lidt i stykker bagpå, men det gør mig ikke så meget. Fik den for 20,- kr, så det var lige til at klare.Lidt reklame for min skønne 'voks-dame'. Mejane ligger i Aarhus og hun er ret sej. Hun er lige blevet Danmarksmester i negle kunst, som hun jo så er pæn go' til, derudover laver hun permenent makeup og sugaring. Det er sidstnævnte jeg bruger hende til.


Foråret er godt på vej. Det er så dejligt!!!Jubiyaaa.... Så er billetten kommet til vores Hotelt til Smukfest 2011. Det bliver så feeeeeddt manner :-) Juhu!! Er der nogen af jer der også skal afsted til den skønne bøgeskov???Denne dag kunne ikke slutte på en bedre måde end med aftensmad hos svigerfamilien. Og jeg kan love jer at det er go mad der bliver serveret der. Rigtig gode danske retter, som de skal laves. Love it!!!
Smuk solnedgang på turen derud.Stegt flæsk med persillesovs og vianetta is med vafler.


6 kommentarer:

 1. Lyder som en hyggelig dag!

  Jeg regner stærkt med at jeg skal til smukfest i år, det bliver en first time for mig - nu skal der bare snart købes billet :-)

  SvarSlet
 2. Hej Trine...
  Ihh glæde dig til Smukfest... Du bliver et yderst gladere menneske bagefter ;-)Det er SÅ fedt...
  Afsted med dig og får købt din billet!!!

  SvarSlet
 3. Vianetta is!! - det er et stykke tid siden jeg har stødt på sådan en krabat! :) det smager så godt!!

  SvarSlet
 4. Umm ja vianetta is er så godt og så old school :-) Og så var der vafler til. Smagte dejligt.... Spiste al' for meget :-/

  SvarSlet
 5. Ja da kan godt se du også har en trang til at finde Wiinblad og tage dem med hjem ;)
  Det ser så fint ud <3
  knus knus

  SvarSlet
 6. Ja man har vel sine laster.... Det er først her på det sidste jeg har fået øjnene ordentligt op for Wiinblad. Så glæder mig til sommerens kommende loppemarkeder. Der kan man jo være så heldig!!!
  Ha' en voldsom dejlig dag... ❤

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...