20110327

☆ Rugbrødsmadder ☆

I aften står den på rugbrødsmadder og jeg ellllsskkkeerrr det :-) Umm det er bare så godt....Rugbrødet står lige og hæver en times tid, kæresten er ved at lave frikadeller og så skal vi også ha' spegepølse, æg og gulerødder. Det er bare god aftensmad....
(det blev godt nok til købe rugbrød, da vi ikke kunne vente på det andet blev færdigt. Det må nydes imorgen...)

Jeg har lånt min onkel' Kitchenaid maskine for at afprøve om det er noget der duer for mig.
Synes der er så mange blandede anmeldelser og meninger om maskinen. Så jeg tænkte jeg ville prøve den på egen krop ;-) inden jeg bestemmer mig for at købe en køkkenmaskine.
Er der nogen af jer der har erfaring med sådan en maskine må I hellere end gerne komme med jeres kærlighedserklæring eller hadebrev ;-)
Jeg synes denne lime farve er rigtig skøn, men synes også den solgule er smuk... Svært at bestemme sig.Ellers en fabelagtig søndag med dejligt gensyn :-) Bare i for kort tid.Min frokost.....Krum' frokost...Lidt forkælelse til mig... Og ingen dårlig samvittighed.Du må have en dejlig, afslappende aften...
❤ madeBYbrink2 kommentarer:

 1. Hvad er du så kommet frem til med den køkkenmaskine? :)

  SvarSlet
 2. Jeg var rigtig godt tilfreds.... Det var en pæn stor portion rugbrødsdej jeg lavede og det klarede den bestemt uden problemer. Den var også meget lydløs! Så jeg synes så afgjort at det er en god maskine. Og det skal lige siges at den er 10 år gammel den maskine jeg har lånt, så synes holder sig godt.
  En af de kommende dage vil jeg bage knækbrød. Så er spændt på hvoran den klarer det.
  Stine har du nogen erfaring med sådanne maskiner?
  Sov godt 

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...