20110316

☆ Hår krise ☆

Se, det er da absolut ikke sjovt at gå med sådan en fedtet klat på hovedet.... Hmmm hvor lang tid mon det tager før håret har vænnet sig til kun at blive vasket hver anden dag??
Jeg føler mig slet ikke ren når mit hår ser sådan ud, men jeg må prøve at klare mig igennem de fedtede dage. Jeg må bare iføre mig min hue hat, så er det klaret.
Stadig, hvis du kender en god tørshampoo må du hellere end gerne skrive navnet til mig...tak!Det ser måske ikke helt så slemt ud på billedet, men det er det, det lover jeg desværre...

4 kommentarer:

 1. Hej. :)
  Tjek dette link
  http://youblush.looklab.dk/uncategorized/den-bedste-t%C3%B8rshampoo/
  Har prøvet begge, og syntes den blå vinder min test. :) Så afsted til Matas, så dit hår ikke skal se klasket ud. ;)
  Louise

  SvarSlet
 2. Hej :-)
  Tusind tak for fiffet.... Det skal jeg få kigget efter.
  Overlevede to dage, det er store ting. Må se om jeg også klarer den imorgen ;-)
  Kh Sarah.

  SvarSlet
 3. Jeg har også engang prøvet at vende mit hår til kun at blive vasket hveranden dag, men jeg blev så træt af ikke at føle mig rigtig frisk hveranden dag, så jeg droppede det og besluttede mig for, at mit hår godt må vaskes hver dag. Og jeg har siden læst, at det gjorde Marilyn Monroe også! :)

  SvarSlet
 4. Haha nå men når Monroe gjorde det så må vi jo også ;-) Hmm jeg synes heller ikke at det er en rar følelse, men nu prøver jeg igen... Har ikke vasket hår idag :-/ Ser hvor lang tid jeg prøver det her. Er spændt på hvornår håret har vænnet sig til det!!!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...