20110306

☆ SMUK dag ☆

Sikke en hel' utrolig dejlig søndag det er idag :-) Håber I alle har haft en lige så dejlig dag i det bedste selskab.

Ved Skæring strand...


Frokosten...Flot aften udsigt fra køkkenvinduet...


Kærsten får nørdet den lidt mens jeg blogger. Hver vores hobby :-)

3 kommentarer:

 1. Tak for de søde ord om tæppet. Opskriften er ikke min egen, men derimod Wenche's med bloggen Tusindfryd. Du finder opskriften her: http://tusindfryd-blog.blogspot.com/2010/06/hit-med-opskriften.html. Men det tager laaang tid - i hvert fald hvis ikke man kan hækle så længe af gangen. Har lidt fortrudt jeg lavede mit så bredt, men skal nok blive glad for det, når det engang er færdigt. God fornøjelse med projektet - det er ganske hyggeligt.

  SvarSlet
 2. Tusind tak for dit hurtige svar. Det vil jeg gå igang med tror jeg. Har en veninde der snart skal føde, måske jeg kan være sej og lave det til hende :-)
  Jeg lavede på et tidspunkt et hæklet tæppe med firkanter... Det tog også en evighed. Godt jeg havde min mormor til at hælke halvdelen :-)

  SvarSlet
 3. Det var så lidt. Ja, det ville være en helt perfekt gave til en lille ny. Mit er 150 cm bredt (har brugt det antal masker der står i opskriften), men hvis du halverer eller deler med tre blir det sikkert en perfekt størrelse (og så går det jo også meget hurtigere:)) Jeg er også i gang med et tæppe af firkanter (det er jo nok også fordi man ofte har gang i mange ting samtidig, at det trækker ud, hehe).

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...